Székesfehérvári Szakképzési Centrum

SZC logo
  • Intézményeink
  • Hírek
  • Galéria
  • Közérdekű adatok

Széchenyi 2020 projektek


Széchenyi 2020 projektjeink

További projektjeink

EFOP-3.2.14-17 Nyelvtanulással a boldogulásért

Élménypedagógia egyetemi együttműködéssel a Székesfehérvári SZC tagintézményeiben.
Bővebben a projektről
Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma kollégiumi épületrészének és Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma kollégiumi épületének energetikai fejlesztése.
Bővebben a projektről
A Székesfehérvári Szakképzési Centrum Kohéziós Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, 174,22 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el.
Bővebben a projektről
A Székesfehérvári Szakképzési Centrum 150 millió Forint támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett, GINOP-6.1.3-17 „Idegen nyelvi készségek fejlesztése” című pályázati kiíráson. A mintegy 150 millió Forint költségvetésű projekt keretében a Székesfehérvári Szakképzési Centrum tagintézményeiben tanulók idegen nyelvi készségek fejlesztése valósul meg.
Bővebben a projektről
Magyarország Kormánya az Európai Unióval együttműködve, az Ifjúsági Garancia Rendszerbe ágyazva átfogó programot hirdet a hazai, 25 év alatti, szakképzett fiatalok foglalkoztatásának, a pályakezdők munkához jutásának és munkatapasztalat-szerzésének támogatására.
Bővebben a projektről
A Székesfehérvári Szakképzési Centrum 467,35 millió Forint támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett, GINOP-6.2.3-17 „A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése” című pályázati kiíráson. A több, mint 467 millió Forint költségvetésű projekt keretében a Székesfehérvári Szakképzési Centrum tagintézményeinek átfogó fejlesztése valósul meg.
Bővebben a projektről