Ugrás a fő tartalomra

H-8000 Székesfehérvár, Budai út 45. M2 épület


Bemutatkozás


Bemutatkozás

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum részeként működő, nagy tradíciókkal rendelkező 11 szakképző intézményben a változó munkaerőpiaci igényeket figyelembe véve képezzük a tanulókat, akik modern, piacképes szakmai ismeretekkel és szakmai gyakorlati tapasztalattal léphetnek ki a munkarőpiacra.

 A Székesfehérvári Szakképzési Centrum 2015-ben történő megalakulása óta elhivatottak vagyunk abban, hogy tanulóink a legkorszerűbb szakmai ismereteket szerezhessék meg a tizenegy iskolában, melyek meghatározó szerepet töltenek be Fejér megye és a régió szakemberképzésében.

Amióta megkezdtük működésünket, a szakképzési rendszerben a képzési struktúra több alkalommal került módosításra, az Ipar 4.0 azonban további jelentős átalakítást igényelt. A Szakképzés 4.0 számtalan pozitív változást eredményezett, a szakképzés teljesen megújult.

 A Székesfehérvári Szakképzési Centrum részeként működő szakképzési intézmények szakmai kínálata széleskörű, a gazdasági-piaci szereplők igényeit magas színvonalú, korszerű, rugalmas szakmai képzésekkel elégítik ki. A Székesfehérvári Szakképzési Centrum és a részeként működő szakképző intézmények kiterjedt szakmai kapcsolatokkal, sikeres duális partneri együttműködésekkel rendelkeznek. A jogszabályok adta lehetőségeket kihasználva a felnőttek szakmai oktatásában, a felnőttképzésben is jelentős szerepet vállalunk.  

 Célunk, hogy a változó világhoz alkalmazkodni tudó, biztos szakmai tudást birtokló, a jövő feladataira is felkészült, boldog szakembereket képezzünk.KIMIKK
Innovatív Képzéstámogató KözpontKEHOP-5.2.2-16-2016-00065Kulturális és Innovációs MinisztériumNemzeti Szakképzési és Felnőttképzési HivatalRRF-2.2.2-23-2023-00006 - Székesfehérvári Szakképzési Centrum komplex fejlesztése

  • SZC logo fehér
  • Székesfehérvári Szakképzési Centrum

   H-8000 Székesfehérvár, Budai út 45. M2 épület

  • Telefon:

   E-mail: titkarsag@szfszc.hu

   OM azonosító: 203053


  2024Székesfehérvári Szakképzési Centrum