Ugrás a fő tartalomra

H-8000 Székesfehérvár, Budai út 45. M2 épület


Intézményeink adatai


Székesfehérvári SZC Árpád Technikum, Szakképző Iskola és KollégiumSzékesfehérvári SZC Árpád Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Iskolánk régi mottója ma is időszerű: “Korszerű szakképzés, színvonalas oktatás, biztos jövő.” Tanműhelyeinket folyamatosan korszerűsítjük, szaktantermeinkben az új kihívásoknak is megfelelünk. Szakmáinkban a tanulók ideális körülmények között készülhetnek fel választott szakmájukra. Innovatív fejlesztéseket tudtunk végrehajtani a villamos szakmák, kreatív ágazat területén. Diákjaink minden évben szép eredményeket érnek el a Szakma Sztár Fesztiválon és más versenyeken. Büszkék vagyunk kulturális, regionális és országos rendezvényeinkre.

Székesfehérvári SZC Bugát Pál TechnikumSzékesfehérvári SZC Bugát Pál Technikum

Centrumban az egészség és a környezet! Iskolánk mottója egybecseng Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas tudósunk gondolataival, mely szerint “Az iskola dolga, hogy megtaníttassa velünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól végzett munka örömére és az alkotás izgalmára, hogy megtanítson szeretni, amit csinálunk, és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk csinálni.” Büszkeséggel tölt el mindnyájunkat, hogy a régió kiemelt egészségügyi képzést folytató intézménye vagyunk. Nagyon sok jól képzett szakembert adott és ad ma is iskolánk városunknak és megyénknek egyaránt.

 • Telefon

  06701986300

 • Weboldal

 • Cím

  8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u. 15.

Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző IskolaSzékesfehérvári SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola

“Csak a munka fejti ki, csak az tartja fel a testnek és léleknek erejét; csak munka tesz hasznossá magunk és polgártársainkra nézve.” Deák Ferenc Iskolánk névadója, „a haza bölcse”: Deák Ferenc. Intézményünk fő profilja a vendéglátós és kereskedelmi tanulók oktatása. A szakmai oktatást egyrészt a kiválóan felszerelt iskolai tanműhelyekben, szaktantermekben végezzük, másrészt nagyon jó kapcsolatot ápolunk a székesfehérvári és környékbeli vállalkozásokkal, hogy megfelelő gyakorlati helyeket tudjunk biztosítani tanulóinknak.

 • Telefon

  +36701986387

 • Weboldal

 • Cím

  8000 Székesfehérvár, Károly János u. 32.

Székesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás TechnikumSzékesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás Technikum

Alapelvünk a hagyomány és korszerűség a nevelés-oktatásban! A Közép-Dunántúli Régióban lépen-nyomon hunyadis munkavállalók ezrei bizonyítják, hogy a vállalatok elégedettek munkájukkal, magas színvonalú szakmai képzésünkkel. Partnereink legnagyobb értékünknek a kiszámítható, megbízható tudást tartják. Ebben az értékőrző munkában hisznek kollégáim, a nevelőtestület tagjai, akik színvonalas követelményrendszerrel, ugyanakkor tanulócentrikus gondolkodással, alázattal végzik szakmai munkájukat.

 • Telefon

  +36701986322

 • Weboldal

 • Cím

  8000 Székesfehérvár, Várkörút 35.

Székesfehérvári SZC I.István TechnikumSzékesfehérvári SZC I.István Technikum

Küldetésünk a korszerű és gazdasági elvárásokhoz igazodó oktatás. Új technológiák, eszközök alkalmazásával, külföldi szakmai gyakorlat lehetőségével biztosítjuk, hogy diákjaink teljesítményképes tudással jelenhessenek meg – az iskola befejezése után- a munkaerő-piacon. Célunk a tudás és szorgalom, a kulturált és egészséges életmód megbecsülése mellett a pontos munkavégzésre nevelés. A dinamikus, pezsgő diákélet lehetőségét, szabadidős és sportprogramokkal, versenyek szervezésével biztosítjuk. Az iskola megalakulása óta minden évben sokat tett mindenki azért, hogy ez az iskola jó legyen, hogy a tanulók úgy érezzék, érdemes “istvánosnak” lenni.

 • Telefon

  +3622315029

 • Weboldal

 • Cím

  8000 Székesfehérvár Várkörút 31.

Székesfehérvári SZC Jáky József TechnikumSzékesfehérvári SZC Jáky József Technikum

70 éves múlt, mely a jövőbe vezet! Miért is érdemes a Jákyt választani? Iskolánk profiljában olyan szakmák találhatók meg, melyekre mindig is lesz kereslet az életben. Tanulóink értékes és hasznos tudással felszerelkezve léphetnek ki iskolánk kapuján a „nagybetűs” életbe. Évről-évre azon fáradozunk, hogy minél több irányból közelítsük meg az elsajátítandó ismeretanyagokat. Az elmúlt években több termet is interaktív táblával szereltünk fel, folyamatosan újítjuk a gépparkunkat és sok tanteremben elérhető a projektoros kivetítés is a tanulás megkönnyítése érdekében. Az itt eltöltött évek nem csak a tanulásról szólnak, rengeteg élménnyel is gazdagodhatnak a hozzánk járó gyerekek.

 • Telefon

  +36701986333

 • Weboldal

 • Cím

  8000 Székesfehérvár Deák Ferenc u. 11.

Székesfehérvári SZC Perczel Mór Technikum, Szakképző Iskola és KollégiumSzékesfehérvári SZC Perczel Mór Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Az iskola vállalja a jövőt. A hagyományokra építve, a tapasztalatokat levonva és hasznosítva végezzük iskolánkban a mindennapi nevelő-oktató munkát. Valljuk, hogy a munkaerőpiacon, akkor tudnak jól elhelyezkedni a nálunk végző diákok, ha korszerű ismereteket kapnak.

 • Telefon

  +3622407023

 • Weboldal

 • Cím

  8060 Mór, Dózsa Gy. u. 2

Székesfehérvári SZC Széchenyi István Műszaki TechnikumSzékesfehérvári SZC Széchenyi István Műszaki Technikum

Iskolánk több mint 80 éve képez a kor követelményeinek megfelelő szakembereket gépészet, villamosipar és elektronika, valamint informatika ágazatokban. Ez idő alatt történt számtalan esemény, és kihívás emlékét őrzi az ősfás park mögött emelkedő patinás épület, melynek ódon falu tantermei, olajszagot árasztó műhelyei és számítástechnika laborjai egyszerre jelképezik a múltat, és a haladást jelentő jövőt. 3D kreatív laborunk jelzi, hogy XXI. századivá tesszük oktatásunkat. Az intézmény alapfeladatának a szakirányú továbbtanulásra való felkészítést és szilárd szakmai alapismeretek elsajátíttatását tekinti.

 • Telefon

  +36701986466

 • Weboldal

 • Cím

  8000 Székesfehérvár Budai út 45.

Székesfehérvári SZC Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és KollégiumSzékesfehérvári SZC Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Várunk a Váciba! Iskolánk a gépészeti és közlekedési szakmák oktatásában a munkaerőpiac igényeihez igazodva valósítja meg képzési feladatát. Intézményünk sokszínűségét az oktatott szakmák bizonyítják. Az 1700 m2 alapterületű tanműhely 14 oktatóterme a legkorszerűbb technikai eszközökkel rendelkezik. A CNC kabinetben több eszterga- és marógép, valamint a programozást segítő számítógépes szoftver található. Anyagvizsgáló labor, mérőterem, fényező, hegesztő műhely is helyet kapott a tanműhelyi épületszárnyban. Az autószerelő műhelyekben korszerű oktató- és diagnosztikai berendezések, eszközök biztosítják a tanulók gyakorlati képzését.

 • Telefon

  +36701986525

 • Weboldal

 • Cím

  8000 Székesfehérvár Berényi út 105.

Székesfehérvári SZC Vajda János TechnikumSzékesfehérvári SZC Vajda János Technikum

Iskolánk az elmúlt évtizedekben, Bicske és környékének egyik mérvadó szellemi és kulturális központjaként is működött. Az egymást követő tanári generációk rengeteg kreativitást, energiát, munkát fektettek abba, hogy a soron következő generációk tagjait tisztességes, gondolkodó, az önálló életre, illetve továbbtanulásra képes emberekké neveljék. Bővülő létszámú és kínálatú iskolánk a kereskedelem, a rendészet, a gazdálkodás és az informatika területén képez fiatalokat, kiváló külső, gyakorlati partnerek segítségével. Korszerű szakképzés, havi ösztöndíj minden beiratkozónak, a versenyszférából érkező oktatók, gazdag versenyeredmények jellemeznek minket, hűen hét évtizedes "vajdás" hagyományainkhoz.

 • Telefon

  +36 70 198 6283

 • Weboldal

 • Cím

  2060 Bicske, Kossuth tér 3.

Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző IskolaSzékesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola

A legjobb építőipari, épületgépészeti, fa- és bútoripari ágazatban végzett szakemberek a Vörösmartyba jártak! Neked is itt a helyed! Székesfehérvár ipari fejlődése, lakosságának növekedése, illetve a növekedést megalapozó lakásépítések és infrastruktúra kialakítása az itt végzett szakemberek nélkül elképzelhetetlen. Iskolánk sikeressége abból adódik, hogy a szakemberek képzésével hozzájárultunk ahhoz a hatalmas fejlődéshez, amit Székesfehérvár és a környező települések tanúsítanak. Az oktatók a diákokkal együtt büszkék az iskola 65 éves történetére és jelenére.

 • Telefon

  +36 70 198 6561

 • Weboldal

 • Cím

  8000 Székesfehérvár, Balatoni út 143.

Székesfehérvári Területi Független VizsgaközpontSzékesfehérvári Területi Független Vizsgaközpont

A Székesfehérvári Területi Független Vizsgaközpont a szakképzés új rendszerének egyik fontos elemeként, 2020.07.01–jén kezdte meg munkáját. Az akkreditációs eljárást követően, a Székesfehérvári Területi Független Vizsgaközpont a szakképzési alapfeladat ellátására vonatkozó jogszabályoknak megfelelően szervezi és bonyolítja le, a szakma megszerzésére irányuló szakmai vizsgát, illetve a szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerezhető szakképesítésre irányuló képesítő vizsgát. Célunk, hogy a szakképzés és a piaci, gazdasági szereplők részéről megfogalmazott igényekre a 21. század által kínált lehetőségekkel élve reflektáljunk, a kor igényeinek megfelelő vizsgaszervezéssel, valamint vizsga-lebonyolítással egyaránt. Reméljük a jövőben sikerül munkánkkal hozzájárulnunk a az Önök által választott szakmák, szakképesítések megszerzéséhez, ez által az Önök céljainak eléréséhez, az Önök munkaerő-piaci lehetőségeinek bővítéséhez. Felmerülő kérdéseikkel, javaslataikkal forduljanak bizalommal a fuggetlenvizsgakozpont@gmail.com elérhetőségen. Üdvözlettel: Fülöp Anita Székesfehérvári Területi Független Vizsgaközpont vezetője

 • Telefon

  +36 70 198 6546

 • Weboldal

 • Cím

  8000 Székesfehérvár, Lövölde utca 42.Innovatív Képzéstámogató KözpontKEHOP-5.2.2-16-2016-00065Kulturális és Innovációs MinisztériumNemzeti Szakképzési és Felnőttképzési HivatalRRF-2.2.2-23-2023-00006 - Székesfehérvári Szakképzési Centrum komplex fejlesztése

  • SZC logo fehér
  • Székesfehérvári Szakképzési Centrum

   H-8000 Székesfehérvár, Budai út 45. M2 épület

  • Telefon:

   E-mail: titkarsag@szfszc.hu

   OM azonosító: 203053


  2024Székesfehérvári Szakképzési Centrum