A Székesfehérvári Hunyadi Mátyás Szakgimnázium tanulói november 12-én részt vettek a MATASZ Fejér megyei szervezete és a Szondi SE lövészversenyén.

Az iskola leány csapata Boncz Boglárka, Farkas Dóra, Fűzér Rebeka, Rácz Nóra összeállításban a nagyszerű második helyet szerezte meg.

Farkas Dóra a lányok között a második legeredményesebb lövész lett.

Fiú csapatuk Boda Zoltán, Heinrich Ádám, Nagy Radamesz, Plózer Tézeusz összeállításban, nagyon szoros versenyben a negyedik helyen végzett.

Heinrich Ádám a fiúk között a második legeredményesebb lövész lett.

Az eredményekhez gratulálunk!

Október 9-én a Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája lelkes sportoló diákjai a városi focibajnokságon  4. helyezést értek el.

Október 10-én, az Országos Haditorna Verseny Megyei Döntőjén 3. helyzett lett a Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája csapata. A tanulók különdíjban részesültek a váltófutásban elért eredményükért.

Október 12-én, szombaton este 18 órától rendezték meg a XI. “Csillagok nyomában” elnevezésű éjszakai túrát, ahol a Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskoláját a 12.F osztály képviselte és SIKERESEN teljesítette az 5 km-es távot. Útközben 6 állomáson szereztek értékes információkat, látcsővel, távcsővel, tájolóval vizsgálódtak. Minden feladatot HIBÁTLANUL oldott meg a lelkes csapat.

A teljesítményekhez gratulálunk!