Az alábbiakban összegyűjtött linkgyüjteménnyel szeretnénk segítséget nyújtani, hogy pontos és részletes információkat kapjanak a 2019/2020-as tanév során a középfokú beiskolázás folyamatához.

VÁLTOZÁS

Az Oktatási Hivatal a kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel a tanulók és szüleik, valamint az általános iskolák munkatársai közötti személyes érintkezés minimalizálása érdekében a középfokú felvételi eljárás során a módosító tanulói adatlapok előállításának eljárásrendjét megváltoztatta, így 2020. március 25-én éjfélig módosíthatók a jelentkezések a középfokú felvételi eljárásban!!!

További információ itt olvasható! Közzétéve: 2020.03.17.

Intézményeink által indított képzések tagozatkóddal a táblázatban találhatók!

 

1. A középfokú beiskolázás 2019/2020-as tanévre vonatkozó fontosabb dátumait, határidőket itt találja.

2. Tájékoztató a diákok, a szülők és az általános iskolák számára a középfokú beiskolázás rendjéről, valamint a 2019/2020. tanévi központi írásbeli vizsgákról itt található.

3. Az alábbi linkre kattintva további hasznos információkat talál az Oktatási Hivatal oldalán. (pl. tájékoztatás a külföldi jelentkezőknek, tájékoztató a felvételi lapok aláírásáról, központi felvételi feladatsorok és javítási útmutatók.)

4. Összegyűjtöttük a hasznos információkat a központi írásbeli felvételi vizsgáról, amiket itt olvashat.

 

ARCHÍVUM 2018/2019-es tanév

1. A középfokú beiskolázás 2018/2019-es tanévre vonatkozó fontosabb dátumait, határidőket itt találja.

2. A 2018/2019-es tanévi központi írásbeli vizsgákról való információk itt találhatóak.

3. Amennyiben a jelentkező sajátos nevelési igényű vagy beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő tanuló, szíves figyelmükbe ajánljuk az itt elérhető tájékoztatót.