Rendhagyó alkalommal szervezte meg a Székesfehérvári Szakképzési Centrum a tanév rendjében kötelezően előírt pályaorientációs nap megszervezésére való felkészítő tréninget.

A Székesfehérvári Tankerülettel való jó szakmai együttműködésnek köszönhetően Török Szabolcs Tankerületi Igazgató Úr vállalta, hogy tagintézményeinek biztosítja az anyagi fedezetét az általunk készített és kínált Pályaorientációs kézikönyvnek és Pályára Fel! társasjátéknak, így a tréning napján átadásra kerültek a társasjátékok is.

A tematikus, évfolyami ajánlásokat is tartalmazó kézikönyv része a PÁLYÁRA FEL! társasjátékunk, amely kétféle felületével lehetővé teszi a 10 – 18 éves korosztály megszólítását, jellemzően az önismeretet és pálya-ember megfelelést helyezve a középpontba, játékos formája pedig az élménypedagógia eszközét adja a felhasználók kezébe.

 

A pályaorientációs rendszerünk nagyon fontos eleme a minden korosztály számára elérhető CHOICES szoftvercsomag, melyhez pályaorientációs szakterületen képzett pedagógus végzettségű kollégákat tudunk biztosítani.

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum célja a szakmaválasztás előtti döntés előkészítése, a megfelelő döntéshozatal elősegítése, a lemorzsolódás és a korai, végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentése.

Amennyiben tájékoztatónk felkeltette érdeklődést, az egyéni pályaorientációs lehetőség igénybevételével, a pályaorientációs eszközcsomag beszerzését illetően vagy tréningszervezéssel kapcsolatosan, keresse pályaorientációs és vállalati kapcsolattartónkat Bozzai Tímeát, tel.: 06-70-198-0255, e-mail: bozzai.timea@szfszc.hu elérhetőségeken.

 

Székesfehérvár, 2018. október 4.