19Júl/18

BÉRÜGYINTÉZŐ + TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ TANFOLYAM (Felnőttképzés)

BÉRÜGYINTÉZŐ + TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ TANFOLYAM

(OKJ 51 344 01 + 51 344 02)

Hallgatsz rádiót?

Biztosan Te is hallottad, hogy Magyarországon az adminisztrációs munkakörben a legkeresettebb munkakör a Társadalombiztosítási ügyintéző és a Bérügyintéző. A jogszabályi környezet állandóan változik, emiatt folyamatosan egyre több társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző szakember alkalmazására van szükség.

Ebben a munkakörben dolgozol? Fejlődnél? Az is lehet, hogy a főnököd küld Téged továbbtanulni.

Akkor biztos sikered, ha társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tudás együttes birtokában vagy, hiszen akkor van nagyobb esélyed egy jól fizető állásra, ha mindkét területen versenyképes és korszerű tudással rendelkezel!

 

Szeretnél egy vállalat megbecsült tagja lenni, fontos munkát végezni kiváló munkakörnyezetben és piaci átlag felett keresni?

Jó helyen jársz! Kihagyhatatlan ajánlatunk van számodra!

Már augusztus végétől elindítjuk TB és Bérügyintéző tanfolyamunkat!

Minél hamarabb végzel, annál gyorsabban jutsz egy kiváló álláshoz.

Lehet csak bérügyintézőire jelentkezni vagy fordítva?

  • Lehetőséged van csak az egyik vagy a másik képzést választani, ha már a TB ügyintézőt elvégezted, jöhetsz a Bérügyintézőre vagy fordítva.

 

A képzés a TB ügyintéző résszel fog indulni.

Részletek a képzés első feléről (TB ügyintéző)

Kezdés időpontja:      2018.08.21

Befejezés időpontja: 2018.11.30

Időtartam :                 120 óra

Oktatási napok:         Kedd és Csütörtök: 16:00 – 20.00

Ár : 197.000 Ft

Az ár a teljes képzésre vonatkozik (TB ügyintéző + Bérügyintéző) valamint tartalmazza a VIZSGADÍJAT és az OKTATÁSI ANYAGOT IS!

Milyen kedvezmény van?

Harapj rá „Early Bird” akciónkra és spórolj 10 ezer forintot!

Amennyiben 2018. július 31-ig jelentkezel és befizeted a tandíjat, de legalább az I. részletet, úgy a tanfolyam díja: csak 187.000 HUF!

Használd ki ezt az egyszeri lehetőséget! Erre később nem lesz alkalmad!

 

Együtt olcsóbb!

BÉRÜGYINTÉZŐ + TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ TANFOLYAM együttesen csak 197.000,- Ft, ami tartalmazza a vizsgadíjat és az oktatási anyagot is!  Amennyiben egy összegben szeretnéd fizetni, úgy 5000 Ft kedvezmény jár!

  • Van lehetőség RÉSZLETFIZETÉSre is: 2 összegben felár nélkül vagy 4 egyenlő összegben 5000 ft-os felárral, mely az első részletfizetésnél esedékes.
  • A fizetési feltételek részleteit a visszaigazoló e-mail-ben kapod meg.

 

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

  • Több 10 éves tapasztalattal rendelkező professzionális oktatóktól tanulhatsz, akik gyakorlat orientáltan tanítanak.
  • Vidéki vagy? Sebaj! Az oktatási helyszín könnyen s gyorsan megközelíthető – az autóbusz pályaudvartól csak 3 perc séta (I. István Szakgimnázium)
  • Nem kell több tízezer forintot költened könyvekre, mivel az ár tartalmazza az oktatási anyagot is!
  • Bízhatsz a sikeres vizsgában, hiszen eddig 100%-os a sikeraránnyal büszkélkedhetünk!
  • Munka mellett is elvégezheted a rugalmas órarendnek köszönhetően.
  • PIACKÉPES TUDÁSra, BIZTOS JÖVŐre számíthatsz!

Tovább a jelentkezési oldalra…

31máj/18

2017. évi Energetikai jelentés a 122/2015 (V.26.) Korm. rendelet 5/A. szakasz 7/A. §-a (2) bekezdésének e) pontja szerint

A 122/2015 (V.26.) Korm. rendelet 5/A. szakasz 7/A. §-a (2) bekezdésének e) pontjának értelmében a csatolt táblázatban összefoglalásra kerültek a Székesfehérvári Szakképzési Centrum (8000 Székesfehérvár, Budai út 45.) 2017. évi energiafogyasztási adatai, továbbá 2017. évi energiahatékonysági fejlesztései.

 2017 évi Energetikai jelentés Székesfehérvári SZC 

30máj/18

JÁKY K.É.K. verseny 2018 (frissítve: 2018.05.30)

Idei rendezvényünkről tudósított a www.szekesfehervar.hu oldal is.
URL: https://www.szekesfehervar.hu/kreativ-epito-kezek-a-jakyban-szakmai-tudasukat-fejleszthettek-a-diakok

KÉK 2018

Rendezvényünkről tudósított a Fehérvár TV is. 
URL: http://www.fehervartv.hu/video/index/23869

Szabóné Szommer Ildikó igazgató és Korik Péter 2018.05.28-án voltak Sasvári Csilla vendégei a Vörösmarty Rádióban! 
:)Beszélgettek a Kreatív Építő Kezek vetélkedőről és az iskoláról. A beszélgetés 2018.05.29-én este 18 órakor hallható a Diákkedd műsorban. Szeretettel ajánljuk!

A Jáky Emlékbizottság ÉLETMŰDÍJ kitüntetést adományoz azon kollégáknak, akik több évtizeden át kiemelkedő munkájukkal nevelték és oktatták iskolánk tanulóit, tudásukkal és emberi viselkedésükkel példát mutattak a diákoknak és kollégáknak egyaránt.  Idei kitüntetettek: Dr. Kujbus Sándorné, Nagy Andor és Puspán Béla (posztumusz)

URL: https://jaky.hu/kituntetettkollegak

Ezzel kapcsolatban most avattuk fel a kitüntetettek nevei tartalmazó emléktáblát.

URL: https://jaky.hu/2018kek/IMG_7155.JPG

 

Tájékoztatás

K.É.K 2018

2016 májusában hagyományteremtő szándékkal útjára indítottuk KÉK, azaz Kreatív Építő Kezek néven futó versenyünket. Az idei már a harmadik rendezvényünk, a kezdetektől fogva 3 napos, időpontja 2018 május 25-27. Ezen a versenyen nem a lexikális tudás a lényeg, hiszen arra vannak a tanulmányi versenyek. Nem szakmai versenyt szervezünk, inkább a „Jáky határok nélkül” szlogennek megfelelő, kreativitást és ügyességet igénylő szórakoztató feladatok, feladványok sorával várjuk a jelentkezőket. Minden évben szponzorok sora állt a rendezvény mellé, teljes ellátást, szállást és programokat kaptak a tanulók. A verseny részét képezi valamilyen kulturális tevékenység is. Az első évben ausztriai kirándulás volt, tavaly a Katonai Emlékpark, ahol nagyon érdekes feladatok és tapasztalások várták a jelentkezőket.

A nyertesek legtöbbször építőanyagokat, illetve nyaralási lehetőséget kaptak. Volt olyan csapat, mely valamelyik szponzortól különdíjat kapott. Az idei év programja, az alábbiakban olvasható.

Pénteken 12 óráig kell megérkezniük a csapatoknak. Regisztráció, étkezés és szállásfoglalás után kastélylátogatás lesz rendezvényünk első programja. Vacsora az iszkaszentgyörgyi kastély pincéjében. Este szabad program lesz.

Másnap reggeli, 8.30-kor ünnepélyes megnyitó, 9 órától megkezdődik a vetélkedő, amelynek lebonyolítása a korábbi évekhez hasonlóan történik majd, tehát délelőtt állomásokon kell végigmenniük a csapatoknak, délután pedig egyszerre dolgoznak ugyanazon a feladaton, ami az idén hídépítés lesz hurkapálca és gumigyűrű segítségével. Vacsora a Platán étteremben, majd szabadfoglalkozás.

Vasárnap reggeli után 9 órakor ünnepélyes eredményhirdetés, majd hazautazás.

Támogatóinknak köszönhetően tavaly nagyon sok felajánlás volt a díjazásra, melyet most is szponzori segítséggel valósítunk meg. Remélem, sikerült felkeltenem érdeklődését.

A tavalyi versenyről készült videofilmet az alábbi linkre kattintva, vagy a keresőbe másolva tekinthetik meg.

https://www.youtube.com/watch?v=4yFqE1Xffp4&feature=youtu.be

Első versenyünkről pedig az alábbi link segítségével tájékozódhat.

http://jakykek0.webnode.hu/fotogaleria/  

 

Kelt: Székesfehérvár, 2018. május 16.

Szabóné Szommer Ildikó  igazgató     |  Puska József FMKIK építőipari tagozat elnök

         

 

20ápr/18

Sajtóközlemény

  1. április 20.

SZÉKESFEHÉRVÁRI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM

 

Sajtóközlemény             

 

„Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma kollégiumi épületrészének és Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma kollégiumi épületének energetikai fejlesztése”

 

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum Kohéziós Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, 234,66 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint Támogató a Környezeti és Energia Hatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretén belül „Költségvetési szervek pályázatos épületenergetikai fejlesztése” tárgyú pályázati felhívást tett közzé, melyen a Székesfehérvári Szakképzési Centrum KEHOP-5.2.10-16-2016-00110 azonosító számmal nyerte el a támogatást. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

 

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum intézményei jelentős fenntartási költségekkel üzemeltek, a kiadások nagy hányadát tette ki a meglehetősen magas áramfogyasztás és fűtés költség, melynek csökkentése volt jelen pályázat célja. A beruházás keretében az energiatermelést biztosító napelemek a Centrum két intézményének: a Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma és a Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma tagintézmények kollégiumi épületén kerültek elhelyezésre, annak érdekében, hogy az Intézmény villamos energiafogyasztásának nagy része a 2018-as év tavaszától már megújuló energián alapuljon.

A projekt keretében a Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma épületének tetőszerkezetén egy összesen 27 kVA teljesítményű áramtermelő napelemes rendszer került elhelyezésre, továbbá 1058 m2 külső hőszigetelés és 92 db nyílászáró cseréje valósult meg.

A Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma épületének tetőszerkezetén egy összesen 10 kVA teljesítményű áramtermelő napelemes rendszer került elhelyezésre, ezen felül 3091 m2 külső hőszigetelés és 193 db nyílászáró cseréje valósult meg.

Az elnyert támogatás a beruházás pénzügyi fedezetének 100 százalékát biztosította.

A beruházásnak köszönhetően a napelemek által termelt energiát az épületek meglévő villamos hálózatán keresztül az épületek fogyasztói használják majd fel, a hőszigetelés és a nyílászárók cseréjének eredményeként pedig az intézmények energiafogyasztás-költségei jelentős mértékben csökkenni fognak, ezáltal folyamatos, tartósan átcsoportosítható megtakarítást eredményezve. Mindezeken felül, az elnyert európai uniós támogatás nemcsak az épület energiafogyasztás költségeinek csökkenését segíti elő, hanem annak környezetbarát működését is. A fejlesztés ezért környezetvédelmi szempontból is jelentős, mivel az energia megtermelése során a környezetterhelés jelentős mértékben csökken.

 

 

Székesfehérvári Szakképzési Centrum

8000 Székesfehérvár, Budai út 45.

Tel.: 06-22/514-060

email: titkarsag@szfszc.hu

Honlap: www.szfszc.hu

26Már/18

Szenzációs Vajdás siker

A Székesfehérvári SZC Vajda János Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája diákjai országos értékű és hírű eredményt értek el. Az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedő országos döntőjébe jutott 12 csapat közül a második helyezést érték el. A csapat tagjai: Gál Martin, Stojsics Tímea, Tamás Lilla, Vigyikán Vince. A csapatot Vigyikán Attila, Ráczné Sós Adrienn, Gyuricza Zsuzsanna, Patyiné Varga Annamária és Vigyikánné Horák Andrea készítette fel és Vigyikán Attila tanár úr kísérte el Budapestre.

A díjakat Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át.
A verseny színvonalát mutatja, hogy a zsűri tagjai az alábbiak voltak:
Zsűri elnök: Prof. Dr. Csath Magdolna közgazdász, az MTA doktora, az NKE kutatóprofesszora.
További zsűri tagok:
Bartal Tamás, Miniszterelnökség, Kabinet ügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkár;
Marczinkó Zoltán, vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium;
Dr. habil Nyikos Györgyi nemzetközi rektorhelyettes, egyetemi docens, Államháztartástani és Pénzügyi Jogi Intézet intézetvezetője, Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE);
Dr. habil Papp-Váry Árpád általános rektorhelyettes, Budapesti Metropolitan Egyetem;
Szekfü Tibor okl. mérnök közgazdász, a Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat elnöke.

Ezúton is GRATULÁLUNK diákjainknak és felkészítő tanáraiknak!

23Már/18

SIKERES SZINTVIZSGA A VAJDÁBAN

2018. március 20-án került sor az eladó osztályunk (1/9) szintvizsgájára.

Kővári László jegyző és Kovács Béla elnök jelenlétében és felügyelete alatt az iskola 11 tanulója vizsgázott. Mind kereskedelemből, mind eladástanból bizonyítani kellett eddig megszerzett tudásukat.

Legnagyobb büszkeségünkre az egész osztály jeles minősítést kapott.

Nagyon sikeres gyakorlati munkát és jó tanulást kívánunk!

20Már/18

Szakma Sztár 2018

Hat diák a döntőben! A Székesfehérvári Szakképzési Centrumhoz tartozó két tagintézmény tanulói is bejutottak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Szakma Kiváló Tanulója Verseny és Országos Szakmai Tanulmányi Verseny országos döntőjébe.
Gratulálunk és további sok sikert kívánunk Lakatos Adriennek, Raffai Márknak, Koszorús Biankának (Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma) Földesi Bálintnak, Szücs Gábor Péternek és Berta Gergőnek (Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája)!

Forrás: https://www.facebook.com/SzekesfehervariSZC/photos/a.472426896250646.1073741827.472086496284686/1028763637283633/?type=3&theater

20Már/18

Bugátos diák nyerte környezetvédelem ágazatban az OSZTV-t!

Diákunk Tüske Péter az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen környezetvédelem ágazatban első helyezést ért el, ezzel ő lett az országban a legjobb környezetvédelmi technikus tanuló. Felkészítő tanára Győri Marianna.

A 2018. március 13-án Budapesti Műszaki SZC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziumában került megrendezésre a környezetvédelem ágazat Országos Szakmai Tanulmányi Versenye. A legjobb tizenötbe három bugátos diák is bejutott, de Péter bizonyult a legjobbnak.

 

Gratulálunk neki és felkészítő tanárának is!

12Már/18

Jákys diák nyerte a László Gyula Középiskolai Regionális Történelemversenyt

A 2018. március 7-én Bikalon megrendezett László Gyula Középiskolai Regionális Történelemverseny döntőjében szakgimnáziumi kategóriában
Szabados Krisztián (12.D.) I. helyezést ért el; Balogh Attila (10.B.) VI. helyen végzett. Mindkét tanuló a Jáky József Szakgimnázium diákja.
Felkészítő tanáraik: Tóth Mária és Dr. Oroszné Stefánkó Éva.