26Már/18

Szenzációs Vajdás siker

A Székesfehérvári SZC Vajda János Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája diákjai országos értékű és hírű eredményt értek el. Az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedő országos döntőjébe jutott 12 csapat közül a második helyezést érték el. A csapat tagjai: Gál Martin, Stojsics Tímea, Tamás Lilla, Vigyikán Vince. A csapatot Vigyikán Attila, Ráczné Sós Adrienn, Gyuricza Zsuzsanna, Patyiné Varga Annamária és Vigyikánné Horák Andrea készítette fel és Vigyikán Attila tanár úr kísérte el Budapestre.

A díjakat Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át.
A verseny színvonalát mutatja, hogy a zsűri tagjai az alábbiak voltak:
Zsűri elnök: Prof. Dr. Csath Magdolna közgazdász, az MTA doktora, az NKE kutatóprofesszora.
További zsűri tagok:
Bartal Tamás, Miniszterelnökség, Kabinet ügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkár;
Marczinkó Zoltán, vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium;
Dr. habil Nyikos Györgyi nemzetközi rektorhelyettes, egyetemi docens, Államháztartástani és Pénzügyi Jogi Intézet intézetvezetője, Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE);
Dr. habil Papp-Váry Árpád általános rektorhelyettes, Budapesti Metropolitan Egyetem;
Szekfü Tibor okl. mérnök közgazdász, a Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat elnöke.

Ezúton is GRATULÁLUNK diákjainknak és felkészítő tanáraiknak!

23Már/18

SIKERES SZINTVIZSGA A VAJDÁBAN

2018. március 20-án került sor az eladó osztályunk (1/9) szintvizsgájára.

Kővári László jegyző és Kovács Béla elnök jelenlétében és felügyelete alatt az iskola 11 tanulója vizsgázott. Mind kereskedelemből, mind eladástanból bizonyítani kellett eddig megszerzett tudásukat.

Legnagyobb büszkeségünkre az egész osztály jeles minősítést kapott.

Nagyon sikeres gyakorlati munkát és jó tanulást kívánunk!

20Már/18

Szakma Sztár 2018

Hat diák a döntőben! A Székesfehérvári Szakképzési Centrumhoz tartozó két tagintézmény tanulói is bejutottak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Szakma Kiváló Tanulója Verseny és Országos Szakmai Tanulmányi Verseny országos döntőjébe.
Gratulálunk és további sok sikert kívánunk Lakatos Adriennek, Raffai Márknak, Koszorús Biankának (Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma) Földesi Bálintnak, Szücs Gábor Péternek és Berta Gergőnek (Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája)!

Forrás: https://www.facebook.com/SzekesfehervariSZC/photos/a.472426896250646.1073741827.472086496284686/1028763637283633/?type=3&theater

20Már/18

Bugátos diák nyerte környezetvédelem ágazatban az OSZTV-t!

Diákunk Tüske Péter az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen környezetvédelem ágazatban első helyezést ért el, ezzel ő lett az országban a legjobb környezetvédelmi technikus tanuló. Felkészítő tanára Győri Marianna.

A 2018. március 13-án Budapesti Műszaki SZC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziumában került megrendezésre a környezetvédelem ágazat Országos Szakmai Tanulmányi Versenye. A legjobb tizenötbe három bugátos diák is bejutott, de Péter bizonyult a legjobbnak.

 

Gratulálunk neki és felkészítő tanárának is!

12Már/18

Jákys diák nyerte a László Gyula Középiskolai Regionális Történelemversenyt

A 2018. március 7-én Bikalon megrendezett László Gyula Középiskolai Regionális Történelemverseny döntőjében szakgimnáziumi kategóriában
Szabados Krisztián (12.D.) I. helyezést ért el; Balogh Attila (10.B.) VI. helyen végzett. Mindkét tanuló a Jáky József Szakgimnázium diákja.
Felkészítő tanáraik: Tóth Mária és Dr. Oroszné Stefánkó Éva.

16jan/18

A weboldal fejlesztés alatt….

Kedves Látogató!

Annak érdekében, hogy a Székesfehérvári Szakképzési Centrum portálrendszere minél hatékonyabban szolgálja az Önök érdekeit, felhasználóbarátabb legyen, fejlesztéseket kezdtünk az oldalon.

A fejlesztések fő szerkezete:

  • Felnőttoktatási rész fejlesztése – szakkereső, leírások, jelentkezési felület
  • Iskoláink webes elérésének, információinak bővítése